Ook dit jaar is Dordrecht vertegenwoordigd op de Provada. De afgelopen twee jaar presenteerden wij onze prachtige stad met al haar ontwikkelmogelijkheden op dit podium. We mogen ons verheugen op een toenemende landelijke interesse van beleggers, ontwikkelaars en investeerders die op zoek zijn naar waardevaste vastgoedprojecten.

Waar het de eerste jaren – naast concreet zaken doen – vooral ging om kennismaken, leggen we nu de nadruk op de groeiambitie die Dordrecht samen met de andere Drechtstedengemeenten heeft geformuleerd. Een groeiambitie die lef uitstraalt. Onze stedelijke ontwikkeling gaat de komende decennia gepaard met banengroei en duizenden extra woningen in het midden en hoog segment. Als onderdeel van de zuidelijke Randstad willen we hiermee de komende jaren de weg van duurzame groei inzetten!

De beurs zal dit jaar plaatsvinden op 5 ,6 en 7 juni in de Rai te Amsterdam. Tijdens de beurs zullen diverse projecten gepresenteerd worden met focus op de doorontwikkeling van de Spoorzone vanuit de stedelijke alliantie.

U kunt Dordrecht terugvinden in hal 10, standnummer 28.