Op vastgoedbeurs Provada zijn deze week de handtekeningen gezet voor de bouw van Molenzigt, een deelproject van Wilgenwende, dat bestaat uit 72 woningen. De verkoop van de woningen start naar verwachting dit najaar.

Met de ondertekening starten Wilgenwende Vastgoedontwikkeling CV (een samenwerkingsverband van gebiedsontwikkelaar AM en investment manager Amvest) en Slokker Bouwgroep met het uitwerken van het voorlopig ontwerp in bouwteamverband. In deze fase worden er 44 woningen in Frank Lloyd Wright-stijl en 28 woningen in een modern landelijke stijl gerealiseerd. Alle woningen in Molenzigt zijn ontworpen door Lugten Malschaert Architecten uit Dordrecht.

Meer info: www.wilgenwende.nl.

Op de foto: Stefan Wildhagen (directeur Slokker Bouwgroep vestiging Breda), Heleen Aarts (CEO Amvest) en Gilbert Kokenberg (adjunct-directeur AM Zuidwest) ondertekenen de overeenkomst Molenzigt.