Provada 2019

Dordrecht is inmiddels een vertrouwd gezicht op de Provada. De afgelopen jaren presenteerden wij onze prachtige stad met al haar ontwikkelmogelijkheden op dit podium. We mogen ons verheugen op een toenemende landelijke interesse van beleggers, ontwikkelaars en investeerders die op zoek zijn naar waardevaste vastgoedprojecten.

Het is ook geen nieuws dat Dordrecht en de omliggende regiogemeenten een forse groeiambitie hebben. De komende jaren gaan we groeien. We creëren meer banen en bouwen duizenden nieuwe woningen in het midden en hoog segment. Daar is lef voor nodig want natuurlijk zijn er uitdagingen en we willen dit op een duurzame wijze doen.

Net als bij andere gemeenten langs de ‘oude lijn’ Leiden – Delft – Den Haag – Rotterdam – Dordrecht, bieden locaties in de Spoorzone de mooiste kansen. De spoorzone krijgt een forse impuls door transformatie van kantoor- naar nieuwe woon- en werkplekken dichtbij het centraal station. Er komen nieuwe woningen in het gebied van het Maasterras in Dordrecht en Zwijndrecht, de stationsomgeving, de Spuiboulevard, het Leerpark, het Gezondheidspark tot en met Amstelwijck.

Tijdens de Provada zijn er  diverse projecten gepresenteerd met de focus op  doorontwikkeling van de Spoorzone.

Wilt u de mogelijkheden in Dordrecht ontdekken en gelijkertijd sfeer proeven in de oudste stad van Holland? Bezoek dan één van onze “Ontdek Dordrecht Dagen”. We ontvangen u en een collega of partner graag in onze stad. De voorlopige datum is gepland op 26 september.