Dank voor uw belangstelling in de gemeente Dordrecht. Wij tonen u graag de mogelijkheden en kansen die de stad te bieden heeft. Wij geven daar graag een vervolg aan. Daarom nodigen wij u uit om op donderdagmiddag 26 september Dordrecht met eigen ogen te zien en te beleven. Met een Ontdek Dordrecht Dag bieden we u een unieke kans om verder kennis te maken met de stad.

Het verhaal en de agenda van Dordrecht.
Met vertegenwoordigers van de gemeente, ondernemers en maatschappelijke organisaties gaan we met u in gesprek over de agenda van Dordrecht. Dat doen we in een dynamisch programma waarin we boeiende plekken onder de loep nemen. Zo nemen we u mee langs typisch Dordtse plekken tot nieuwe transformatie– en ontwikkelgebieden. U maakt onder meer kennis met de innovatiekracht van de stad in de Duurzaamheidsfabriek van Leerpark Dordrecht, de potentie van de spoorzone en het Maasterras voor nieuwe woon-werkmilieus, de kwaliteit van de historische binnenstad en Dordrecht als stad aan het water bij de gebiedsontwikkeling van Stadswerven. U gaat naar huis met een goed beeld op de potentie van Dordrecht.

Interesse om Dordrecht nog beter te ontdekken? Schrijf u dan in voor onze Ontdek Dordrecht Dag. De voorlopige datum is gepland op 26 september.

Gemeente Dordrecht 
Afdeling Dordt Onderneemt
Spuiboulevard 300, Dordrecht
Telefoonnummer 14078
Website en contactpersonen

*Let op: Middels het invullen van onderstaande formulier en het aanvinken van de voorwaarden verklaart ondergetekende akkoord  te gaan met de Privacy en AVG-voorwaarden die gelden voor deze site. Ik verklaar tevens dat ik uit naam van bovenstaande persoon deze gegevens invoer. De voorwaarden kunt u hier nalezen.