Dordrecht heet u welkom!

Met haar unieke karakter, strategische positie ten opzichte van mainport Rotterdam, en onderdeel van de agglomeratiekracht van de zuidelijke Randstad, investeert de stad volop in de toekomst. Door zowel private als publieke partijen is in het voorbije decennium volop geïnvesteerd in de stad die steeds meer gezien en ervaren wordt.

Een stad die op tal van onderdelen in minder dan 15 jaar tijd een gigantische metamorfose heeft ondergaan. Graag nodigen wij u uit om samen met ons de volgende stap te zetten. De economie in de regio groeit en verduurzaamt. We zien een bedrijfsleven dat volop investeert in innovatie, duurzaamheid en techniek, een aantrekkende logistieke markt en een historische binnenstad waarvan de aantrekkingskracht op (toeristische) bezoekers in grote sprongen toeneemt.

Daarbij kenmerkt de stad zich door een rijke traditie van samenwerking. Dat biedt kansen voor ondernemers, investeerders en vastgoedontwikkelaars die waarde willen toevoegen aan de regionale economie en aan de stad. Dordrecht heeft bovendien de schaal om snel te kunnen handelen en de flexibiliteit om de vraag vanuit de markt centraal te stellen. Een team van gemeentelijke projectleiders en accountmanagers helpen met het realiseren van uw ambities, met oog voor realiteit en het DNA van de stad. Ze leggen verbindingen en vormen een éénduidig aanspreekpunt binnen de gemeente: een one stop shop. Graag kijken wij samen met u ver vooruit. We heten u dan ook graag welkom in onze prachtige stad!