DistriPark Dordrecht

Het logistiek bedrijventerrein in Dordrecht waar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Nu en in de toekomst. Dat is DistriPark Dordrecht. Een plek die geknipt is voor u, de ondernemer die de ruimte zoekt om zich verder te ontplooien. Met enthousiasme voor duurzame bedrijfsvoering.

DistriPark is een prettig, dynamisch gebied met veel groen en een uitstekende bereikbaarheid voor leveranciers, afnemers en medewerkers. Uw nieuwe bedrijventerrein ademt in elke vezel de mentaliteit van Dordrecht: betrouwbaar, toegewijd en productief. Karakter en samenwerking staan voorop.

67 hectare beschikbaar
In totaal is op DistriPark Dordrecht 67 hectare beschikbaar voor duurzame ontwikkeling. Het terrein wordt in drie fases uitgegeven. De uitgifte van de eerste fase is inmiddels gestart. De kavels variëren in grootte tussen de 1,5 en 7 hectare. Door de verschillende kavelgroottes en de spreiding van de toegestane milieucategorieën biedt het terrein uiteenlopende mogelijkheden voor logistieke bedrijvigheid.

Logistiek en duurzaamheid gaan samen
DistriPark Dordrecht gaat een stap verder als het om duurzaamheid gaat. Het bedrijventerrein is aardgasvrij. De basisenergie-infrastructuur bestaat uit een elektriciteitsnet, waarmee 100% energieneutraal ondernemen realistisch wordt. Op het terrein treft u een waterstof-facilitypoint aan, vier windturbines en een zonnepark. De ondernemers die zich hier willen vestigen zijn BREEAM-gecertificeerd. Net als u pakken zij de kansen om op een duurzame manier te innoveren in de logistieke sector. Daardoor profi teert u uiteindelijk van lagere vestigingskosten en waardevastheid door continue focus op kwaliteit. Een duurzame profilering en fijne werkomgeving zijn de bonus.

Bekijk de brochure hieronder of download hem direct via deze link.

Bekijk het DistriPark Dordrecht op de kaart

[huge_it_maps id="24"]

Ligging en bereikbaarheid
De ligging direct aan de A16 met aansluiting op de N3 en de A15 zorgt voor een uitstekende uitvalsbasis voor zowel de Randstad als WestBrabant. Binnen 30 autominuten heeft u een potentieel bereik van 1,3 miljoen mensen.

Eigen af- en oprit A16
Via een eigen op- en afrit wordt het terrein aangesloten op de A16. De import en export van lading en containers over water van en naar
de havens van Rotterdam en Antwerpen verlopen optimaal via de containerterminals in Alblasserdam en Moerdijk.