Op vrijdag 11 maart ondertekenden de wethouders Sleeking en Mos het officiële contract voor deelname aan de Provada 2016. Dordrecht presenteert zich dit jaar voor het eerst op deze vastgoedbeurs in de RAI (Amsterdam). Deze beurs is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche waar tijdens drie beursdagen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar treffen.

Op de Provada illustreert Dordrecht haar potentie met twee bijzondere en kansrijke gebieden: de Westelijke Dordtse Oever en Stadswerven. Buiten deze projecten biedt de stad ook in een bredere scala op andere locaties diverse mogelijkheden.

De locaties Westelijk Dordtse Oevers en de Stadswerven met als centraal de Dordtse binnenstad worden aan de bezoekers getoond als interessante investerings- en vestigingslocaties. Dordrecht heeft veel te bieden en dat wil de gemeente tijdens deze vastgoedbeurs benadrukken.

The next step Het thema van de Provada dit jaar is “the next step”, gericht op het snel veranderende speelveld in de vastgoedsector. Zowel vanuit de vraag van afnemers als aanbieders. Dordrecht heeft hiervoor een aantal passende oplossingen op de Stadswerven en Westelijk Dordtse Oever.

Interactieve presentatie

Het aanbod van Dordrecht wordt op een innovatieve manier gepresenteerd aan de vastgoedbranche. Deze interactieve presentatie sluit aan op het vernieuwende en dynamische speelveld in de vastgoedsector. De Provada vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 juni in de RAI te Amsterdam.