Dordtse Kil IV

Het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Dordtse Kil IV is met 67 hectare uitgeefbaar terrein het paradepaardje van de Westelijke Dordtse Oever. Met dit nieuwe terrein speelt Dordrecht in op de behoefte aan bedrijventerreinen vanuit de mainport Rotterdam en de regio Drechtsteden. De kavels van 1,5 tot 5 hectare worden vanaf 2019 uitgegeven. Het terrein krijgt een profiel dat zich hoofdzakelijk richt op de logistieke sector. De aandacht voor duurzaamheid is geborgd met een BREEAM certificering met het ambitieniveau excellent. Nog beschikbaar: Totaal 67 hectare uitgeefbaar vanaf medio 2019. Het bedrijventerrein heeft primair een logistiek profiel. Kavelgrootte vanaf 1,5 tot 5 hectare.

Het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Dordtse Kil IV is met 67 hectare netto uitgeefbaar terrein is het paradepaardje van de Westelijke Dordtse Oever. Met de 67 hectare nieuw uit te geven terrein speelt Dordrecht in op de behoefte aan bedrijventerreinen vanuit de mainport Rotterdam en de regio Drechtsteden.

Contactgegevens
Programmamanager Nico van Klinken
078 – 770 4271
nj.van.klinken@dordrecht.nl
www.westelijkedordtseoever.nl

Contactformulier

Contactformulier WDO

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen. Vermeld a.u.b. concreet waarover u informatie wilt ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.